Vad tänker dessa idioter med?

Jag blir ju så fruktansvärt trött på att höra vänstern och palestinagruppernas skitsnack hela tiden. Men det som är skrämmande är ju hur naiva svenskarna är som bara sväljer den retoriken helt och hållet utan att ifrågasätta alla frågetecken som finns i diskutionen om den palestinska sidans agerande. Det hävdas att Israel dödade si och så många i den senaste motattacken i Gaza. Detta till trots att Israel gick ut och varnade de boende i områdena att deras område ska anfallas. Den som då hävdar att dom inte hade någonstans att ta vägen är ju full av skit. Dom kan mycket väl lämna den byggnad som ska anfallas och ta sig till relativ säkerhet några hundra meter bort bara. Men sen att Hamas tvingade dom att stanna kvar i sina hus och lägenheter för att kunnna vinna över just dessa naiva människors sympatier är ingen som ifrågasätter. Att sedan Hamas också använde sig av mänskliga sköldar är inte heller något som det talas högt om. Att Hamas har skickat över 7000 missiler mot Israel vinkas bort av det faktum att det inte dog så många Israeler i de attackerna. Men har ni som är så kritiska tänk på att det är ju inte pga Hamas välvilja som det dog så få Israeler i de attackerna. Det är inte pga Hamas känner någon sympati för de Israeliska barnen som tvingas att leva i skyddrum under större delen av året som gjorde det heller. Förstår ni inte att Hamas vilja är ju att det ska dö så många som möjligt i dessa attacker som det aldrig pratas om. Det pratas också tyst om att Hamas har infört Sharia lagar i Gaza. Jag kan förstå att svenskar kan tycka att det låter hemskt att människor dör i dessa strider i konflikten men ni kan väl öppna ögonen och se att det är ju inte på bristande vilja som det dör så några Israeler, det beror ju endast på Hamas okunskap. Dom har ju ändå utrotandet av staten Israel som en punkt i deras stadgar. Den punkten måste uppfyllas oavsett hur många civila palestinska barn, kvinoor och män som än stryker med i dessa anfall. Hur kan ni som är så ensidigt kritiska mot Israel vara så blinda för verkligheten och det som händer i mellanöstern?
Jag är själv jude som har tjänstgjort i IDF och det är något jag säger med stolthet och inte med någon som helst skam i min kropp. Jag tycker synd om de med judisk börd i Sverige som känner sig rädda för att visa att dom är av judisk börd. Ni som är det, var stolta och representera era rötter med minst lika stor stolthet och slagfastighet som Palestinierna gör.


1 2 3 4 5 6

Sydsvenskan visar sitt ställningstagande igen

Idag fanns att läsa i bland annat Sydsvenskan 1 om Omer Goldman, som har vägrat göra sin värnplikt.
Hon har blivit utfryst av sin pappa står det sedan. Är det så konstigt? Att en person som har vigt sitt liv till att bekämpa terror och terrorism och att skydda sitt eget land blir arg och inte kan förstå att hans egen dotter inte har samma synsätt som han har i denna konflikt. Att hon dessutom är med och demonstrerar för dom grupper som han i hela sitt liv har försökt skydda sin familj och land mot. Det Sydsvenskan borde fokusera på i så fall är ju det faktum att hon inte har blivit indoktrinerad till att hata alla palestinier och muslimer som tidningarna gärna vill skriva att Israeliska föräldrar gör med sina barn. När det i själva fallet i de flesta fall är precis tvärtom.
Jag förstår inte varför medierna ska ta upp detta fall överhuvudtaget. Att en person inte vill göra sin värnplikt är väl inte ovanligt. Det finns tusentals personer genom åren som har vapenvägrat både i Israel och i Sverige och det är väl inte någon skillnad på detta fall och de fallen? Det är väl i så fall mera anmärkningsvärt att inte flera personer vapenvägrar i Israel bla. pga av den långa värnplikten. Jag har själv gjort min värnplikt där och det var många som inte ville göra sin värnplikt när jag ryckte in. Den allmänna uppfattningen om de människorna var ju bara att dom var för lata för att orka med sin tjänstgöring. Det finns många anledningar till att folk vapenvägrar och vad nu hennes skäl är så är det till slut upp till henne. Att just detta ska tas upp är ju bara trams. Det verkar som anti-israelernas argument börjar sina om dom måste använda en sån här obetydlig händelse för att kunna få fram någon typ av budskap.

RSS 2.0